Skriv med et æble – og i 3D

For alle de, der har forsøgt men ikke helt er lykkedes med at blande farver, er der nu kærkommen hjælp at hente: pennen, der selv vælger den rigtige farve. Man skal blot pege et øjeblik på en ting, så vil pennen derefter skrive med tingens farve. Dvs., alting har jo reelt et utal af farver, der endda er påvirket af den aktuelle belysning og af øjet, der ser, men pennen finder en passende farve, der kan symbolisere genstanden.

Og hvis man får smag for idéen om at tegne på nye måder, kan lan gå videre med næste nyhed: 3D-pennen, med hvilken man kan tegne i den tomme luft.

Der er klart nogle innovative tanker bag, og fremtiden skal nok bringe flere finurligheder af samme skuffe – nu, hvor tonen er slået an.

Man kan altid diskutere de tekniske detaljer og den kunstneriske værdi osv., men i første omgang er der jo tale om spændende legetøj, for børn og voksne.

Endnu en variant findes: den elektriske pen. Altså en pen, der tegner elektriske kredsløb. Den åbner op for både pædagogiske, kunstneriske og impulsive designtanker – og giver plads til at bryde den vante cyklus for design af elektriske kredsløb.

Skriv et svar